Плашещ случай на агресия над жена в Пазарджик.Скандал между двойка

...
 Плашещ случай на агресия над жена в Пазарджик.Скандал между двойка
Коментари Харесай

Плашещо! Мъж би с юмруци и ритници жена насред улицата, никой не се намеси ВИДЕО

 Плашещ случай на експанзия над жена в Пазарджик.

Скандал сред двойка приключи със серия от удари с ръце и крайници. Насилието се разиграло измежду бял ден на улица в града, а никой от преминаващите жители не се намесил.

" Докато очаквам да си платя сметката на телефона, бях очевидец на тази наркоманска панорама. Колко тъпо! Млади хора унищожават живота си, разяснява дамата ", разяснява пазаджиклийката, популяризирала видео от грозната кавга.

На фрагментите се виждат спорещите жители. В един миг мъжът, който е разгърден в студения ден, стартира да дърпа дамата, а след това да ѝ нанася удари с ръце и крайници. Пререканието продължава, следват и нови удари по дамата.

После те се разделя, продължавайки размяната на реплики. През това време край тях минават и хора, само че интервенция липсва.

Случаят буди вълна от отвращение в обществената мрежа Фейсбук. Докато някои пазарджиклии са възмутени, че никой не е предотвратил експанзията, други винят за случая само спорещите.

Вижте някои от мненията на локалните поданици:

" Защо снимате, а не се намесихте? Как може никой да не реагира? Що за хора сме? "

" И просто снимате? Не вървим на добре! Жалко за сеирджиите! Участниците в клипа са погубили живота си, само че сеирджиите минаващи, виждащи, снимащи и подминаващи - тъпо за вас! Никакво страдание, състрадание и каквото и да е възприятие ли няма във Вас? "

" Как не ви е позор да застанете в профил и да снимате по този начин хората. Направо сте зарезил към този момент в тоя град, като ги гледаш,че си унищожават живота, за какво не идеш да окажеш помощ, ами стоиш и снимаш. Прибери ги у Вас, нали ревеш за младежта? "





 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР